Krenula prodaja ulaznica za veliki regionalni borilački spektakl

Foto: FNC

U LJUBLJANI će se 30. ožujka u Areni Stožice održati veliki regionalni borilački spektakl FNC 15, prva priredba hrvatske MMA organizacije FNC u Sloveniji. Prigodno, zvijezda večeri je slovenski borac Miran Slo Rocky Fabjan, koji će protiv hrvatskog predstavnika Marija Žgele imati priliku osigurati borbu za naslov u poluteškoj kategoriji.

Fabjan je bivši kikboksač koji je u debiju u FNC-u na prošlom eventu u Sarajevu šokirao regiju pobijedivši Tomislava The Beasta Spahovića, a sad će pred svojim navijačima imati priliku nastaviti s usponom prema vrhu protiv Vinkovčanina Marija Žgele, koji će se boriti dan nakon 26. rođendana.

Borba za pojas u pero kategoriji

Osim toga, Britanac Jordan Barton branit će pojas u pero kategoriji protiv mladog Izraelca Itaya Tratnera, vidjet ćemo i revanš između Slovenca Bojana Kosendara i Srbina Aleksandra Jankovića u velteru, a zasad su potvrđeni i nastupi domaćih boraca Anžea Vujčića i Dine Suljkanovića.

Krenula je i prodaja ulaznica, koje se mogu fizički kupiti na benzinskim postajama Petrola ili online putem sustava Eventim.