Incidenti obilježili derbi u Zadru: Pogledajte prljavi potez kapetana Cibone

Foto: Screenshot/Youtube/Zadarsport.com

ŽESTOK derbi Zadra i Cibone sinoć je završio bijesnim ispadom trenera zagrebačkog kluba Damira Mulaomerovića koji je na presici protestirao zbog rasističkih povika domaćih navijača, kao i uvreda na nacionalnoj osnovi na njegov račun.

> VIDEO Trener Cibone poludio u Zadru: Jebala vas ovakva publika koja viče "niger, niger"

Zadar je na Višnjiku pobijedio Cibonu sa 73:70 je izjednačio polufinalnu seriju na 1-1 pred odlučujuću utakmicu u Zagrebu.

Ružne scene nisu se mogle vidjeti samo na tribinama, nego i na parketu. Kao i svaki pravi derbi, i ovaj je obilovao grubim prekršajima, a jedan žestok nasrtaj kapetana Cibone Marina Rozića zabilježile su i TV kamere.

Rozić je laktom udario igrača Zadra Lovru Bašića u glavu, zbog čega je ovaj ostao ležati na parketu krvave glave.

Naravno, bez namjere da opravdavamo primitivno ponašanje dijela publike koja je prostačkim i primitivnim skandiranjem vrijeđala trenera Cibone i neke igrače zagrebačke momčadi te je na taj način osramotila i sebe i grad Zadar, treba reći da su neki Cibosi, ponajprije Marin Rozić i James Florence u više navrata provocirali i Tornado, ali i igrače suparničke momčadi na parketu. 

Također, u redakciju Indexa stigli su ogorčeni komentari navijača Zadra, koji ne spore da je bilo uvreda na račun Damira Mulaomerovića i Jamesa Florencea, ali koji su kazali da su igrači Cibone u dobroj mjeri zaslužni za ono što se dogodilo.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.