HNL

Krznar: Trebala nam je ovakva pobjeda, uhvatili smo zalet

Foto: Josip Regović/PIXSELL

DINAMO ZAGREB je uvjerljivo pobijedio Hrvatski dragovoljac u gostima (4:0) u 2. kolu HNL-a, čime je došao do prvih bodova u novoj sezoni, a nakon susreta medijima se obratio trener pobjedničke momčadi Damir Krznar.

Golove za pobjedu aktualnog hrvatskog prvaka zabili su Majer (19', 53'), Šutalo (35') i Gavranović (49'). 

"Trebala nam je ovakva utakmica"

Krznar je najavio da u ovoj utakmici Dinamo nema pravo na kiks jer je u 1. kolu na domaćem terenu izgubio od Slaven Belupa 2:0. S druge strane, Dragovoljac je zabilježio drugi poraz jer je proteklog tjedna izgubio od Istre u gostima (3:1).

"Trebala nam je jedna ovakva efikasna, a mirna utakmica. Na vrijeme smo otvorili Dragovoljac, postigli dva pogotka u prvom poluvremenu i dobili komociju da možemo izrotirati neke igrače. U ovoj utakmici nam je sve išlo po planu", rekao je Krznar te dodao:

"I dalje napominjemo da je HNL naše najvažnije natjecanje i svakoj utakmici moramo pristupiti izuzetno ozbiljno i angažirano. Dobili smo opomenu već u prvom kolu i, nažalost, propustili nešto što bi nam dalo još malo elana, želje, volje... Ali, evo, današnjom utakmicom nadam se da smo uhvatili taj jedan zalet i da ćemo na valu dobrog raspoloženja dugo, dugo ploviti."

"Očekuje nas težak ritam"

Pred Dinamom je sada uzvrat 2. pretkola kvalifikacija u Ligi prvaka, u kojem gostuje kod Omonije (Cipar), koju je na domaćem terenu pobijedio 2:0.

"Očekuje nas težak ritam, nadamo se da nas očekuje i 3. pretkolo, vjerojatno i play-off, nadamo se play-offu Lige prvaka. Ali bez obzira na to o kojem se natjecanju radi, nas do reprezentativne pauze, odnosno do kraja osmog mjeseca, očekuju utakmice svaka tri do četiri dana", rekao je Krznar.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.