Kustić: Rastužila me vijest o Perišićevoj ozljedi

Foto: Igor Kralj/PIXSELL

PREDSJEDNIK Hrvatskog nogometnog saveza Marijan Kustić komentirao je tešku ozljedu Ivana Perišića. Hrvatski reprezentativac i krilni napadač Tottenhama na treningu je doživio ozljedu prednjeg križnog ligamenta (ACL) u desnom koljenu. Uskoro će biti podvrgnut operaciji te neće igrati kraja aktualne sezone.

S obzirom na dugotrajnost oporavka, Perišić je upitan za nastup na Europskom prvenstvu, koje sredinom lipnja 2024. godine počinje u Njemačkoj, a na koje će se hrvatska reprezentacija vrlo vjerojatno plasirati. Izbornik Zlatko Dalić izjavio je kako će Perišić nedostajati Hrvatskoj u završnici kvalifikacija, ali vjeruje da će biti dio momčadi na Euru.

"Ohrabruje me njegov pozitivan i odlučan stav, a znamo svi koliko pažljivo i predano radi na svojoj fizičkoj pripremljenosti"

"Sve nas je ražalostila ova vijest o Ivanovoj ozljedi koljena, prvenstveno zbog njega jer smo svi vidjeli protiv Latvije i Armenije u koliko je dobroj formi i s koliko žara, želje i motiva još uvijek nastupa za hrvatsku reprezentaciju.

No, ohrabruje me njegov pozitivan i odlučan stav, a znamo svi koliko pažljivo i predano radi na svojoj fizičkoj pripremljenosti te nema sumnje da će maksimalno kvalitetno odraditi oporavak. Stoga duboko vjerujem da će potpuno zdrav i u pravoj formi dočekati Euro te da će u Njemačkoj biti jedan od igračkih i karakternih lidera naše ekipe, kao što je proteklih desetak godina.

Ivan može računati na maksimalnu podršku Saveza tijekom svog oporavka, znam da je cijela reprezentacija uz njega i da jedva čekamo da opet bude s nama. Od sveg srca želim mu uspješnu operaciju te jednako uspješan oporavak", poručio je Kustić, prenosi HNS.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.