Kylian Mbappe je novi igrač Real Madrida

Foto: EPA

KYLIAN MBAPPE je novi igrač Real Madrida! Ono što je danima najavljivano, a već mjesecima je bilo i izvjesno, sada je dobilo službenu potvrdu. Madridski klub je na svojim službenim stranicama potvrdio da je francuski superstar stigao kao slobodan igrač nakon što mu je istekao ugovor s PSG-om.

Mbappe (25) je došao u PSG 2018. godine za 180 milijuna eura iz Monaca. Iako je igrao s Messijem i Neymarom te za PSG u 308 utakmica postigao 256 i namjestio 108 golova, nije uspio osvojiti Ligu prvaka. To nije uspio ni ove godine, PSG je ispao u polufinalu od Borussije Dortmund. Već je neko vrijeme nezadovoljan i želi otići. Predsjednik kluba zadržao ga je prije dvije godine jednim od najvećih ugovora u povijesti nogometa.

Zarađivao je oko 6 milijuna eura bruto mjesečno (2.7 milijuna neto), a dobio je i bonus od 180 milijuna eura samo za potpis ugovora te dodatnih 70 milijuna na kraju svake godine ugovora, koji je trebao trajati tri godine. No ponuđena mu je opcija da nakon dvije sezone ode besplatno, a tu opciju odlučio je iskoristiti.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.