Ladić: Mladi igrači mogu se ugledati na Rakitića

IZBORNIK mlade hrvatske reprezentacije zadovoljan je ishodom utakmice protiv Cipra, ali ne toliko igrom svojih nogometaša.

U utakmici u kojoj su mladi hrvatski nogometaši najprije gubili 1:0, a onda su Vida i Rakitić preokrenuli rezultat, bilo je mnogo propusta. Ladić nije vidio igru kakvu je želio vidjeti. Tek nakon razgovora s igračima na poluvremenu Hrvatska je počela igrati. Na poluvremenu je Ladić uveo Ljubičića umjesto Jajala i tad se dogodio preokret.

"Krešo Ljubičić, Badelj i Rakitić su zadovoljili. Perišić je bolje igrao na lijevoj nego na desnoj strani, a Rakitić je pokazao kako se igra. Očekivalo se da će Raketa glumiti zvijezdu kao A reprezentativac, ali sjajan je dečko. Drago mi je što je s nama i mlađi igrači mogu se na njega ugledati. Svaki potez mu je na mjestu, a pas mu je odličan", rekao je Ladić za Sportske novosti.

"Lovren i Barbarić rade iste greške i u Dinamu"

"Mnoge stvari u igri nisu valjale. Bilo je previše krivih dodavanja, igrači su stajali predaleko od igrača i to trebamo popraviti. Želimo ostvarivati prave rezultate i biti prava momčad", dodao je izbornik mladih.

Rezultat sa Cipra doveo je Hrvatsku na bod zaostatka za vodećom Slovačkom kod koje mladi "Vatreni" gostuju u srijedu.

"Do utakmice sa Slovačkom naći ćemo rješenje za stoperski dvojac jer Lovren i Brabarić nisu zadovoljili. I u Dinamu im se događaju iste greške u europskim utakmicama. U HNL-u protiv Zadra, Šibenika ili Intera nikad nisu u takvim situacijama kao na Cipru ili u Europi", požalio se bivši vratar Dinama.

"Milijun posto sam uvjeren da ćemo u Slovačkoj biti puno bolji. Oni su kvalitetija reprezentacija koja će se htjeti nadigravati", zaključio je za kraj.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.