TRANSFERI

Lampard otpisao dvojicu Kovačićevih konkurenata za poziciju

Foto: Guliver Image/ Getty Images

VEZNJACI Chelseaja Danny Drinkwater i Tiemoue Bakayoko dobili su znak Franka Lamparda da mogu potražiti novu sredinu nakon što ih je evaluirao tijekom predsezonske turneje u Japanu.

Novi trener i legenda Bluesa ne može dovoditi igrače zbog suspenzije, ali mu prodaja nije zabranjena. Tako bi Chelsea mogao zaraditi oko 80 milijuna eura za spomenuti dvojac, piše britanski Daily Mail.

Drinkwater, član nekadašnjeg prvaka Engleske Leicestera, odigrao je samo 23 utakmice za Chelsea otkako je došao na Stamford Bridge 2017. godine. Posljednji nastup upisao je protiv Manchester Cityja u Community Shieldu prošlog kolovoza.


Bakayoko je stigao iz Monaca istog ljeta kad i Drinkwater, ali je poslan na posudbu u Milan jer nikad nije prošao prilagodbu na premierligaške uvjete. Lampard je tijekom predsezonskih priprema došao do zaključka da su mu Drinkwater i Bakayoko višak te da Jorginho, Kovačić, Barkley i Kante čine udarnu postavku veznjaka u njegovoj momčadi. No tu su i Ruben Loftus-Cheek i Mason Mount koji će se morati izboriti za veću minutažu.

Everton bi mogao kupiti Bakayoka kao zamjenu za Gueyea koji odlazi u PSG, dok je budućnost Drinkwatera zasad nepoznata.

Standings provided by Sofascore LiveScore
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.