TRANSFERI

Lani je izbacio Dinamo iz Europa lige i osvojio je, mogao bi u Barcelonu

Foto: EPA

ROBERT LEWANDOWSKI nastavlja govoriti o odlasku iz Bayerna unatoč tome što je pod ugovorom s njim i što čelnici bavarskog velikana, barem u izjavama za medije, nisu previše zagrijani za tu ideju. Poljski napadač vidi se u Barceloni, a Barcelona u njemu vidi golgetera koji će joj donijeti rezultat. Ipak, u katalonskom klubu su svjesni da taj transfer nije siguran posao pa razmatraju i druge opcije u slučaju da se primarna ne realizira.

Najpoželjnija druga opcija za Barcelonu je Gerard Moreno, 30-godišnji napadač Villarreala iza kojeg je sezona s 13 golova i šest asistencija u 27 utakmica te uz dosta ozljeda. Prošla je bila puno produktivnija. Zabio je u njoj 22 ligaška gola i njih sedam u Europa ligi, iz koje je izbacio Dinamo s po golom u svakoj utakmici četvrtfinala, a kasnije je s klubom i osvojio titulu.

Problem za Barcelonu mogao bi biti u klauzuli kojom se Villarreal osigurao da mu netko prejeftino ne uzme strijelca. Ona iznosi 100 milijuna eura. Ipak, španjolski mediji, koji i pišu o mogućnosti da Moreno postane Barcelonin igrač, navode da bi ga Villarreal mogao pustiti za znatno manjih 40 milijuna eura.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.