Bivši trener otkrio PSG-ov problem: Teško je tako motivirati igrače

Foto: EPA

TRENER Lyona Laurent Blanc govorio je o problemima PSG-a nakon što ga je njegova momčad pobijedila 0:1 u 29. kolu francuskog prvenstva. "Problem PSG-a je taj što mu sezona završi čim ne uspije ostvariti glavni cilj", izjavio je Blanc, koji je bio trener pariškog kluba od 2013. do 2016. godine, odnosno u 173 utakmice.

Blanc je mislio na osvajanje Lige prvaka, koju bogati arapski vlasnici pariškog kluba žele uzeti nakon što su više puta došli do trofeja u Ligue 1 i francuskog kupa. Podsjetimo, PSG je ove sezone ispao u osmini finala Lige prvaka. Izbacio ga je Bayern s ukupnih 3:0.

"Teško je onda motivirati igrače u prvenstvu"

"Kada izgube u Ligi prvaka, sezona je gotova i već se razgovara o idućoj. Teško je onda motivirati igrače u prvenstvu. Mislim da će Christophe (Galtier, trener PSG-a, op. a.) ostvariti uspjeh, sezona još nije gotova", smatra Blanc, bivši trener Bordeauxa i Al-Rayyana te nekadašnji izbornik Francuske.

PSG se nalazi na prvom mjestu francuskog prvenstva sa 66 bodova, šest više od drugoplasiranih Lensa i Marseillea, čiji je trener Igor Tudor. Međutim, Parižani imaju dva uzastopna poraza. Uz Lyon, nadigrao ih je i Rennes.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.