NBA

Otac NBA košarkaša: Moji sinovi nikad neće upoznati dobre cure, samo ku*ve

Foto: Getty Images

PRIJE dvije godine LaVar Ball zabavljao je košarkaški svijet bombastičnim i često potpuno neprimjerenim izjavama, no nakon nekog vremena američki mediji počeli su ga ignorirati i činilo se da je njegovih pet minuta slave prošlo.

No kako je koronavirus zaustavio sport u cijelom svijetu i kako mediji pokušavaju pronaći bilo kakvu zanimljivu priču, evo njega opet, i to zato što će mu sin večeras postati NBA košarkaš. 

Pričao je o ženama

Lonzo je već neko vrijeme u NBA-u, a večeras će se na draftu pojavili i najmlađi sin LaMelo Ball. LaVar ne propušta priliku da bude u centru pažnje pa ovaj put, ničim izazvan, ističe kako njegovi sinovi nikada neće sresti dobre djevojke, već samo ku*ve.

"Kako ćete sresti dobru djevojku kada ste poznat i slavan košarkaš? Hoćete li je sresti u restoranu, u klubu ili u dvorani? Nećete. Nije mi drago što ću vam ovo reći, ali možete samo upoznati ku*vu", rekao je LaVar, a prenosi ESPN.

"Nikada nećete upoznati dobru ženu, a ako to recimo i uspijete, imat će 30 godina. Sigurno ćete se zapitati zašto je sama s 30. Ima tu nešto opasno bez obzira na to kako dobro izgledale", dodao je.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.