TRANSFERI

Le Parisien: Svjetski prvak u iznenađujućem transferu seli u Španjolsku

Foto: EPA

NABIL Fekir jako je blizu potpisa s Real Betisom, piše Le Parisien. Kapetan Lyona i jedan od najboljih nogometaša francuskog prvenstva te svjetski prvak s Francuskom dugo je bio na meti velikana, a sada bi se mogao preseliti u Andaluziju. 

Real Betis jako je blizu toga da proda svog sjajnog veznjaka Giovannija Lo Celsa u PSG, a tim novcem spremni su dovesti Fekira kao zamjenu. Transfer bi trebao iznositi oko 30 milijuna eura, a Fekir bi trebao potpisati na pet godina. 

Podsjetimo, predsjednik Lyona potvrdio je da će klub ovoga ljeta pustiti Fekira. Bilo je to zeleno svjetlo za Jürgena Kloppa i Liverpool koji su ga već ranije pokušavali dovesti. Prošlog ljeta propao je gotovo završen transfer u Liverpool jer je Fekir zbog problema s koljenima jedva bio prošao liječnički pa se Liverpool povukao iz dogovora. 

Sve je bilo spremno, Francuz je već bio odradio i slikanje s dresom Redsa, dogovorena je odšteta od oko 65 milijuna eura, ali čelnici finalista Lige prvaka odlučili su se povući bez rizika. Sada je priča malo drugačija; Fekir je ove sezone znatno manje atraktivna opcija za kupnju i u Betis bi se trebao preseliti za dvostruko manju odštetu. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.