TRANSFERI

Legenda HNL-a potpisala za Slaven

Foto: Slaven Belupo

ZORAN KVRŽIĆ (33), desnokrilni napadač proslavljen u Rijeci, s kojom je osvojio tri kupa, potpisao je jednogodišnji za Slaven Belupo kao slobodan igrač.

"Stižem u Slaven Belupo s mišlju da svojim igrama, iskustvom, savjetima i zalaganjem pomognem momčadi. Svjestan sam u kakvoj se situaciji nalazimo, ali prvenstvo je maraton. Upoznao sam se s ekipom i znam da posjedujemo kvalitetu za više nego što trenutno ljestvica pokazuje. Posljednjih nekoliko kola igramo dobro, ali rezultat nas nije popratio i to želimo promijeniti već u subotu" rekao je Kvržić, koji pravo nastupa ima već od utakmice s Lokomotivom. 

Klub koji je nakon deset kola pretposljednji u HNL-u i kojeg je nedavno preuzeo Zoran Zekić, dobio je bez odštete iskusnog igrača, koji je u karijeri odigrao 366 utakmica, postigao 38 i namjestio 64 gola. 

Kvržić samo u europskim kupovima ima 44 nastupa te osam za reprezentaciju Bosne i Hercegovine. 

Legenda je HNL-a, gdje je za Osijek i Rijeku sakupio 192 nastupa. Igrao je i za Speziju, Kayserispor, a sa Sheriffom, novim megahitom europskog nogometa, 2016/17. osvojio je duplu moldavsku krunu.

Kvržić je mogao za Slaven potpisati i debelo nakon isteka prijelaznog roka jer je slobodan igrač nakon što mu je ljetos završio ugovor s turskim Kayserisporom. 

Tamo je proveo godinu i pol nakon što je napustio Rijeku, za koju je igrao 170 utakmica. 

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.