premiership

Legenda Uniteda: Pogba više ne želi biti ovdje, prodajte ga što prije

Foto: EPA

LEGENDA Manchester Uniteda Paul Ince inzistira na tome da njegov bivši klub što prije proda Paula Pogbu i zaradi ozbiljan novac na tome. Ince smatra da Francuz više uopće nije zainteresiran za igranje u crvenom dresu te da ga se treba što prije riješiti.

Podsjetimo, Pogba je na Old Trafford stigao u rekordnom povratničkom transferu 2016. godine iz Juventusa, ali nikada nije opravdao visoka očekivanja kluba, ali i navijača.

"Činjenica je da kad Pogba igra dobro, nema šanse da ga Solskjaer ostavi na klupi. Stvarno, on bi trebao biti talisman ove ekipe. Trebao bi biti pun entuzijazma i uzbuđen zbog činjenice da bi ta momčad mogla biti izgrađena oko njega te da bi on mogao biti njen glavni igrač, ali čini se da ga to više ne zanima", rekao je Ince za Paddy Power.

"Ne dira ga više ni to da bi mogao biti kapetan Uniteda. Jednostavno, ne uzbuđuje ga činjenica da bi mogao biti talisman ove ekipe. Čini se da su nam svima prodali tu romansu njega i Uniteda kad se vraćao, ali to se Pogbi zapravo nikad nije ni dogodilo, nije li? Stvari se nisu odvile ni kako je klub htio, a niti kako je Pogba htio. Rekao bih da sada žali što se vratio", dodao je Pogbin imenjak i nekadašnja ikona engleske reprezentacije.

Misteriozna ozljeda gležnja već mjesecima drži svjetskog prvaka izvan terena 

Pogba je ove sezone za United nastupio svega osam puta te za to vrijeme ubilježio svega dvije asistencije i nula golova. Već nekoliko mjeseci izvan terena drži ga misteriozna ozljeda gležnja. Mnogi smatraju da je zaliječio ozljedu, ali da ne igra zbog transfera koji bi se trebao dogoditi u siječnju, a u kojem će Francuz napustiti Crvene vragove.

"Osjeti se da on samo želi otići negdje drugdje, tako da pustite ga što prije", kaže Ince pa zaključuje:

"Povratak sina razmetnog nikada nije prošao kako je trebao. Ljudi bi ga možda više respektirali kad bi samo došao i iskreno rekao da se situacija nije razvila onako kako je on htio."

Standings provided by Sofascore LiveScore
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.