Legenda Zvezde: Ne možemo još suditi o Hrvatskoj. Mogu pobijediti Italiju

Foto: EPA

REPREZENTACIJA Hrvatske je nastup na Europskom prvenstvu započela porazom protiv Španjolske i remijem s Albanijom. Nakon dva kola grupne faze ekipa Zlatka Dalića je na začelju skupine B i ima sve manje šanse za prolazak u osminu finala, čak i ako se domogne treće pozicije.

"Hrvatska zna dobro odigrati protiv Italije"

Nastup Hrvatske komentirao je legendarni Makedonac Darko Pančev: "S obzirom na to da su u nekoliko zadnjih prvenstava prikazivali dobar nogomet, a posebno postizali dobre rezultate, svakako da je ovo na neki način neuspjeh do sada. Ali dajmo im za pravo da se vade protiv Italije, jer teoretski imaju šanse. Ako pobijede, vjerojatno će ići u osminu finala. Hrvati imaju dobar sastav i dobre igrače.

Zbog čega je došlo do ovog nekog pada to će bolje reći izbornik ali i iskusniji igrači, koji znaju što se događa. Hrvatska zna dobro odigrati protiv Italije, tako da - zašto da ne. Ne treba im još suditi, poslije te utakmice treba se pričati o nekakvom neuspjehu ili o uspjehu na koji smo već navikli."

Pančeva se najviše pamti kao ubojitog napadača Crvene Zvezde s kraja osamdesetih i početka devedesetih godina prošlog stoljeća. S beogradskim klubom bio je prvak Europe, a iste godine je postao i europska Zlatna kopačka.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.