EURO 2020

Legendarni bek Elfa navija za Hrvatsku, obožava Perišića i Zaprešić Boyse

Foto: Instagram

HRVATSKA je pobjedom nad Škotskom osigurala plasman u nokaut-fazu na trećem velikom turniru zaredom. Osim nekoliko milijuna Hrvata u domovini i emigraciji, velike simpatije momčad Zlatka Dalića uživa diljem svijeta.

Možda ne treba čuditi da i u Njemačkoj postoje fanovi hrvatske reprezentacije, ali jedna objava na Instagramu uistinu je bizarna. Patrick Owomoyela, bivši njemački branič koji je za Elf odigrao 11 utakmica, dok je u Bundesligi skupio preko 250 nastupa, na prvom Storyju objavio je sliku na kojoj nosi hrvatski dres sa Svjetskog prvenstva 2006. godine. Na njemu je broj tri, a taj dres je nosio Josip Šimunić. "Daj me pivo", napisao je Owomoyela uz objavu.

U drugom Storyju objavio je sliku na kojoj se iza njega nalazi grafika Ivana Perišića, koji je proglašen igračem utakmice. "Još jednom!" napisao je Owomoyela uz navijačku pjesmu Zaprešić Boysa Igraj moja Hrvatska.

Owomoyela je u karijeri igrao s nekoliko hrvatskih igrača. U Werderu je dijelio svlačionicu s Ivanom Klasnićem, dok je u Borussiji Dortmund dugo igrao s Perišićem i Robertom Kovačem. Danas radi kao komentator Bundeslige za prijenose u inozemstvu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.