"Volio bih Paula vidjeti s Brunom, ali ako i ode, uvijek će ga čekati dva kluba"

Foto: Epa

U KOLOVOZU 2016. Paul Pogba je transferom od 106 milijuna eura iz Juventusa u United postao najskuplji igrač svih vremena. Njegov rekord je kasnije srušen, a Francuz nikad nije uspio opravdati uložen novac. Sjajni veznjak na Old Traffordu igra toplo-hladno, a u posljednje vrijeme više je na klupi, nego na terenu. Sve su glasnije špekulacije da će ovog ljeta otići. Još lani je trebao u Real, Florentino Perez i Zinedine Zidane su ga željeli, ali United je bio težak pregovarač, Pogba je ostao na Kazalištu snova, ali sve više stagnira nego što igra.

Legendarni Unitedov Bugar Dimitar Berbatov smatra da bi Francuz procvjetao odlaskom s Old Trafforda jer su silne kritike ostavile golem psihološki trag. Kao navijač Uniteda, Berbatov bi volio da Pogba ostane, ali smatra da to nije više moguće.

''Kritike na Paulov račun su nepravedne. Napadan je zajedno s drugim igračima, bez obzira bio kriv ili ne. Paul čini sve što može da se uklopi, da pomogne svojoj momčadi. Iz prve ruke sam vidio kad je kao dječak s nama trenirao da je imao ambiciju da bude jedan od najboljih. Ne sumnjajte u njegovu radnu etiku i želju da bude još bolji. Sve što želi je igrati nogomet'', rekao je Berbatov pa je dodao:

''Volio bih da se Paul uklopi, da se više ne ozljeđuje. Tek tada može napraviti sve ono što može i umije. Želim da vidim kako igra sjajan nogomet. Ipak, ako i ode, zna da ga uvijek čeka neko drugo mjesto. Pogledajte Romelua Lukakua. Nije uspio u Unitedu, a sad briljira u Interu. Nekad se ne osjećate dobro u nekom klubu jer je kritika previše. Zatvorite se u sebe i kažete: 'Nije važno što radim, kad to nikoga nije briga.' I onda odete u drugi klub i zabijete 23 gola. Volio bih da Paul ostane u Unitedu, želim da ga gledam kako igra uz Brunu Fernandesa, ali ako i ode, uvijek će postojati momčad koja će ga čekati. Real, Juventus ili netko drugi. Paul će se uklopiti bilo gdje'', kaže Berbatov.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.