Pippo više voli Mandžu od Pipite: Juve ima tri sjajna napadača, ali Mario je neprocjenjiv

Foto: Getty Images / Guliver Image

LEGENDARNI napadač Juventusa, Filippo Inzaghi, komentirao je ovogodišnju Ligu prvaka i među glavnim favoritima vidi svoj bivši klub, te njemački Bayern. Tvrdi kako će ti klubovi, ako ih ždrijeb ne suprotstavi ranije, igrati u finalu Lige prvaka, a glavna uzdanica Staroj dami, smatra jedan od najboljih napadača svih vremena, jest upravo ofenzivna trojka.

"Juventus ima nadnaravan napadački trojac. Higuain i Dybala su sjajni, ali Mandžo je neprocjenjiv," smatra legendarni Pippo, koji, čini se, više voli Mandžu od Pipite.

Max Allegri rotira ih svu trojicu, ali u posljednjem kolu, protiv Sassuola, igrao je s Dybalom i Higuainom u vrhu napada, a novi tandem Juventusa sjajno se nadopunjavao, baš kao nekoć Inzaghi i Del Piero. No bivša devetka talijanske reaferentacije, Juventusa i Milana skromno upozorava kako ih čeka mnogo posla, ako se žele usporediti s njima dvojicom.

Embed from Getty Images

 

 

"Svaka čast, dečki su sjajni, ali Ale i ja smo otišli do finala Lige prvaka u prvoj zajedničkoj sezoni, oni to tek trebaju učiniti, ako se žele uspoređivati s nama. Od njih to ljudi na neki način i očekuju, bit će im mnogo teže," smatra Inzaghi.


"No smatram kako je to itekako moguće. Mislim da će u finalu igrati Juventus i Bayern. Bavarci su sjajna momčad, predvođena fantastičnim Carlom Ancelottijem, a za Juve mislim da je jednostavno došlo vrijeme da napravi europski iskorak. Ima sjajnu momčad i moglo bi se to dogoditi već ove sezone."

Juventus je bio jedan od najrastrošnijih klubova u ljetnom prijelaznom roku. Iako su prodali Paula Pogbu za rekordan iznos, Inzaghi tvrdi kako je to bio dobar posao, te da Stara dama nije slabija nego lani, naprotiv...

"Juve je ionako imao odličnu vezu, a za novac od Pogbe doveo je pojačanja u svim dijelovima momčadi. Pokazat će se to kao dobar posao," zaključio je.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.