Legendarni stoper napušta United. Stiže zamjena za 30 milijuna eura?

Foto: EPA

MANCHESTER UNITED odigrao je sezonu za zaborav koja bi trenera Erika ten Haga možda mogla koštati posla. Crveni vragovi završili su na osmom mjestu s istim brojem bodova kao Newcastle, ali zbog lošije gol-razlike koja je u njihovom slučaju čak negativna činilo se da će ostati bez Europe.

Na kraju su se spasili osvajanjem FA kupa protiv Cityja, ali ukupan dojam zasigurno nije dobar. Klupski šefovi navodno su već u potrazi za novim trenerskim rješenjem, ali i osvježenjima za igrački kadar. Veliki problem za United u netom završenoj sezoni bila je obrana koja je bila poharana ozljedama. 

Zamjena za Varanea

Zbog kadrovskih ograničenja stopera je morao igrati brazilski veznjak Casemiro pa je prema engleskom Independentu glavni cilj Uniteda na ljeto pojačati zadnju liniju. Prva želja im je, kažu, Chelseajev polivalentni branič Trevoh Chalobah koji uglavnom igra na stoperskoj poziciji.

CHalobahu je 25 godina, a Chelsea bi za njega tražio 30 milijuna eura. U Unitedu u engleskom braniču vide zamjenu za Raphaela Varanea koji neće produljiti ugovor i očekuje se da uskoro potpiše za klub u Saudijskoj Arabiji.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.