LIONEL MESSI

L'Equipe: Juve se uključio u priču. Želi tandem Messi - Ronaldo

Foto: Getty Images/Guliver Image

JUVENTUS je kontaktirao Messijeve predstavnike oko njegova mogućeg dolaska u Italiju, piše L'Equipe.

Iako nisu poznati nikakvi detalji, Talijani se navodno raspituju o načinima na koje bi mogli dovesti Argentinca u Torino i tako stvoriti najjači tandem u povijesti nogometa. Ugledni francuski list, pozivajući se na svoje dobro obaviještene izvore, tvrdi da se Juventus diskretno obratio Messijevu ocu, ali nije poznato kakav je bio odgovor Jorgea Messija.

Istu stvar navodno je napravio i PSG-ov sportski direktor Leonardo, ali mu je Messijev otac rekao da je njegov sin već odabrao Manchester City.

Juventus ga može platiti

Juventus je jedan od rijetkih klubova koji nema previše problema s financijskim fair-playem i koji bi mogao platiti neku odštetu za Messija, kao što je 2018. učinio za Cristiana Ronalda.

Kako bi Messi i Ronaldo izgledali i surađivali u istoj momčadi uopće je teško zamisliti. No, iako njihovi navijači mrze jednog, odnosno drugog, Argentinac i Portugalac su navodno u sasvim korektnim odnosima.

"Jedan drugoga smo činili boljim igračem jer smo se stalno natjecali. Ne poznajemo se i viđamo se samo na dodjelama nagrada i gala večerama. No nakon što sam pričao s njim mogu samo reći da je on čista desetka, sjajan tip. Naravno da bih volio jednom s njim otići na večeru. Bit će valjda prilike jednog dana", rekao je Messi na dodjeli Zlatne lopte prije tri godine.

Njih dvojica uvijek su jedan o drugome govorili biranim riječima.

"Mi smo 15 godina dijelili istu pozornicu. To nije bilo lako, ali je bilo veličanstveno. Mislim da je naše rivalstvo bilo dobro jer smo gurali jedan drugoga. I ja bih volio ići na večeru s njim", rekao je Ronaldo.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.