NBA

Lešinarenje na smrti Kobea i kćeri: Za 800 dolara prodaju majice s komemoracije

Foto: Twitter

CEREMONIJU u Staples Centeru, na kojoj se u Los Angelesu odavala počast poginulima Kobe Bryantu i njegovoj kćeri Gianni, mnogi su iskoristili da zarade na suvenirima koji su se tom prilikom dobivali uz ulaznicu za komemoraciju.

Događaj na kojem se slavio život i oplakivala smrt košarkaškog velikana i njegove kćeri organiziran je 24. 2. jer prva brojka datuma označavala je broj na Kobeovom, a druga na dresu njegove kćeri koja je također igrala košarku.

Kupnjom ulaznice za ovaj događaj gledatelji su na ulazu u dvoranu dobivali knjižicu s fotografijama poginulih, posebnu ulaznicu i majicu kratkih rukava s Kobeom i Giannom.

Gledatelji su mogli i kupiti samo majicu, a tako skupljen prihod uplaćen je u zakladu "Mamba i Mambacita", nazvanu po nadimcima poginulih:

Međutim, mnogi nisu bili raspoloženi za davanje, nego za uzimanje. Ubrzo nakon što je počela komemoracija, oni koji su dobili majice s Kobeom i kćerkom prodavali su ih preko interneta. I to uz početnu cijenu od 800 dolara, što je oko 5,5 tisuća kuna.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.