LIGE PETICE

Lillian Thuram: Kada je pljunuo na protivnika, pitao sam se je li to stvarno moj sin

Foto: EPA-EFE

LEGENDA francuskog nogometa Lillian Thuram priznao je da je ostao šokiran postupkom svog sina Marcusa koji je pljunuo na protivničkog igrača tijekom utakmice Borussije Mönchengladbach i Hoffenheima.

Kažnjen je s pet utakmica neigranja u prvenstvu i kupu, a šesta utakmica je uvjetna i aktivirat će se ako napravi neki prekršaj do 21. prosinca 2021. Klub ga je kaznio s 40 tisuća eura.

"Kada sam gledao utakmicu, ostao sam u šoku, pitao sam se je li to stvarno moj sin. Onda su mi rekli kako to nije napravio namjerno, već je pljunuo u ljutnji pa je slina slučajno završila na licu protivničkog igrača. Rekao mi je: 'Tata, ne želim da ljudi stvarno misle kako sam sposoban na nekoga namjerno pljunuti, nisam takav.' Prvo što je napravio nakon crvenog je to da je nazvao brata i ispričao mu se, kazavši kako nije to napravio namjerno", priča Thuram, a njegove riječi prenosi AS.

Mladi napadač se ispričao i javno.

"Dogodilo se nešto što nije u mojem karakteru i nikada se ne smije dogoditi. Reagirao sam na pogrešan način. Ispričavam se svima, Poschu, protivnicima, suigračima, obitelji i svima onima koji su vidjeli moju reakciju", napisao je Thuram na Twitteru.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.