Livaja: Ima pozicija na kojima se moramo nadopuniti

Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

HAJDUK je pobijedio Šibenik 3:0 u utakmici zadnjeg kola SuperSport HNL-a. Golove su zabili Brajković, Mlakar i Benrahou. Bila je ovo utakmica bez rezultatskog značaja. Hajduk je već prije osigurao drugo mjesto, a Šibenik će ispasti iz prve lige. Susret je obilježio oproštaj Danijela Subašića. Utakmicu je komentirao Marko Livaja.

"Mislim da smo dominirali od početka. Stvarali smo šanse, kontrolirali utakmicu 90 minuta i odigrali dobru utakmicu za kraj sezone", rekao je Livaja nakon utakmice pa odgovorio na nekoliko pitanja novinara.

Kako je s terena bilo doživjeti oproštaj Danijela Subašića?

Malo i ti počneš razmišljati kako brzo prođe nogometna karijera. Mislim da može biti sretan i ponosan. Dosta je dao hrvatskom nogometu, igrao je i u Francuskoj. Može biti ponosan. Bila mi je čast što sam zadnje dvije godine proveo s njim. Igrao sam i 2010. ovdje s njim. Drago mi je zbog njega da se oprostio na lijep način.

Što Hajduk može u idućoj sezoni?

Trebamo ostaviti kostur momčadi, ima pozicija na kojima se trebamo nadopuniti. Nećemo se sada opterećivati. Tek je završila sezona. Ima mjesec dana do prijelaznog roka. Odmorit ćemo se, da se slegnu dojmovi i da vidimo gdje smo griješili.