Liga prvaka

Alcantara van terena još nekoliko tjedana, Alexander-Arnold blizu povratka

Foto: EPA

LIVERPOOL ima jako velikih problema s ozljedama, posebno u obrani jer je do kraja sezone izgubljen Virgil van Dijk. Problema ima i u veznom redu gdje je ozlijeđen Thiago Alcantara, a trener Liverpoola Jürgen Klopp je potvrdio kako Španjolca na terenu neće biti još nekoliko tjedana.

Alcantara je ozlijedio koljeno u derbiju protiv Evertona 18. listopada, u sudaru s Richarlisonom. Do sada je za Liverpool od dolaska iz Bayerna odigrao dvije utakmice, odnosno 135 minuta.

Protiv Ajaxa nema ni Jamesa Milnera koji se ozlijedio za vikend

"Thiagovo snimanje koljena je ponudilo dobre vijesti nakon susreta s Evertonom. Ništa nije bilo slomljeno, ali sada shvaćamo da je dobio jak udarac u koljeno", kazao je Klopp.

Trener Liverpoola je potvrdio kako protiv Ajaxa u utorak neće računati na Jamesa Milnera koji je ozlijedio tetivu koljena u subotnjem remiju protiv Brightona (1:1).

Alexander-Arnold i Keita su blizu povratka na teren

Osim njega, od ranije njemačkom strategu na raspolaganju nisu Naby Keita, Trent Alexander-Arnold i Xherdan Shaqiri. Ipak, Keita bi mogao nastupiti protiv Ajaxa, a prema Kloppovim riječima blizu povratka na travnjak je i Trent Alexander-Arnold.

"Trent izgleda jako dobro. Nitko mu nije dao zeleno svjetlo za povratak treninzima, ali vidio sam ga na terenu za vrijeme rehabilitacije i izgleda mi dobro. Ipak, nije na meni da kažem kada je rehabilitacija gotova", zaključio je Klopp.

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore