"Liverpool je danas bolji nego kad su igrali Suarez, Gerrard..."

Foto: Getty Images / Guliver Image

IAKO je Luis Suarez za Liverpool zabio 82 gola, uz 53 asistencije u 133 utakmice, od čega 33 pogotka u prvenstvu 2013. godine, vratar Redsa Simon Mignolet smatra kako je danas momčad jača bez sjajnog napadača iz Urugvaja koji je otišao u Barcelonu 2014. za 82 milijuna eura. 

"Imamo 25 igrača, 11 ih igra i svaki je vikend netko razočaran jer nije upao u momčad. Svi se borimo za isti cilj, to je naša snaga ove sezone i igramo momčadski. Kad sam došao, više smo se oslanjali na individualce. Luis Suarez i Daniel Sturridge su zabijali, Steven Gerrard je igrao... Danas smo opasni zbog snage i jedinstva momčadi", poručuje Mignolet.
Belgijski vratar usporedio je Liverpool tada i danas...
 
"Svi pritišćemo i oslanjamo se jedan na drugoga kad se branimo, a ne čekamo više da netko zabije gol na drugoj strani terena. Tada, ako biste zaustavili Luisa, imali ste šanse protiv Liverpoola, a sada je ipak teže jer morate zaustaviti cijelu momčad".
 

 
Ekipa Jurgena Kloppa igra u ponedjeljak od 21 sat kod Leicestera, u 26. kolu Premier lige. 
 
"Svaka pobjeda podiže samopouzdanje i vodi vas dalje te je to kao lavina kad uđete u dobar ritam. Ali kad počnete gubiti utakmice, jedno vuče drugo, smatrate da se sve urotilo protiv vas i to postaje ozbiljno. Tada vas preuzmu teške misli, razmišljate o svemu umjesto da igrate svoju igru. Čim nešto pođe po zlu, razmišljate u stilu 'O, ne, ne opet'", pojasnio je Mignolet.

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.