transferi

Liverpool se utrkuje s vremenom. Ima još pet sati da dovede stopera

Foto: EPA-EFE

LIVERPOOL do kraja prijelaznog roka, koji završava danas u ponoć, želi dovesti stopera koji bi pojačao obranu nakon ozljeda Van Dijka i Gomeza.

Njemački Sky javlja da Klopp jako želi Schalkeova stopera Ozana Kabaka kojeg ima na radaru već duže vrijeme, ali ga je sad odlučio dovesti. Pouzdani talijanski novinar Fabrizio Romano objavio je da bi Liverpool posudio 20-godišnjeg Turčina do kraja sezone, ali da Schalke inzistira na obvezi otkupa njegova ugovora za ukupno 30 milijuna eura.

Kabak je danas snimljen kako dolazi u Schalkeov trening centar, a Sky javlja da bi trebao odraditi liječnički pregled za Liverpool kako bi se stvar ubrzala.

Ne ovisi samo o Liverpoolu

No iako bi Liverpool vjerojatno pristao na Schalkeove uvjete, transfer ne ovisi samo o ova dva kluba. Naime, Schalke bi Ozana pustio samo ako za njega nađe adekvatnu zamjenu. Klub iz Gelsenkirchena uzeo bi Shkodrana Mustafija iz Arsenala također na posudbu, ali tu je problem vremenski rok.

Prijelazni rok u Bundesligi traje do 18 sati, što znači da Liverpool ima nekoliko sati da odluči hoće li ostati u tom poslu ili će zadnji dan prijelaznog roka iskoristiti za nekog drugog igrača koji mu je dostupniji.

Liverpoolu je danas već propao transfer jednog stopera. Duje Ćaleta-Car bio je u Marseilleu u zračnoj luci i trebao je letjeti za Englesku, ali je transfer stopiran u zadnji trenutak. Marseille nije mogao naći zamjenu i odustao je od prodaje i Ćaleta-Car je ostao u Francuskoj.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.