Superliga

Liverpoolov dokapetan: Nadam se da nema ništa od Superlige

Foto: AP Photo/Bernat Armangue/Guliver

JAMES MILNER, dokapetan Liverpoola, jedan je od prvih nogometaša klubova uključenih u Superligu koji su se usprotivili tom natjecanju.

"Ne sviđa mi se ta ideja", rekao je 35-godišnji Milner nakon remija Liverpoola s Leedsom u Premierligi.

"Nadam se da se Superliga neće dogoditi. Ne volim je vjerojatno zbog istih razloga o kojma su svi ostali pričali kroz cijeli dan. Očito je ovo bilo vrlo teško za nas, mogu samo zamisliti što se sve o tome govori i vjerojatno se slažem s većinom."

Ranije jučer je stvaranje Superlige prokomentirao i Jurgen Klopp, menadžer Liverpoola.

"Prvi put sam o tome nešto čuo jučer. Pripremao sam momčad za tešku utakmicu. Dobili smo neke informacije, najviše iz novina. Teško je to. Ljudi nisu sretni s time i ja to mogu shvatiti. Ne mogu više o tome reći jer nisam, kao ni moji igrači, bio uključen u proces. Nismo o tome ništa znali. Vidjet ćemo kako će se ovo razviti."

Liverpoolovi navijači su protiv Superlige. Poručili su da će maknuti transparente podrške s tribine na kojoj se okupljaju, a više ih se jučer i okupilo pred Anfieldom gdje su krenuli protestirati protiv odluke o osnivanju novog natjecanja. Među transparentima koji su se isticali nalazio se i onaj koji na crnoj podlozi bijelim slovima pokapa klub, navodeći da je postojao od datuma osnutka 1892. do ove godine, odnosno ove odluke.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.