Liverpoolov vratar izbacio Liverpool iz Lige prvaka: "Što je htio taj čovjek?"

Foto: Screenshot Twitter

ATLETICO je u četvrtfinalu Lige prvaka. Branitelj naslova Liverpool ispao je u osmini finala. Nakon 1:0 iz Madrida, Atletico je pobijedio i na Anfieldu 3:2.

Liverpool je u 90 minuta bio dominantan i nadmoćan. Da na vratima Atletica nije bilo čudesnog Jana Oblaka, Atletico je mogao doživjeti pravu katastrofu.

No sjajni Slovenac je uspio meč odvesti u produžetak, a onda je na scenu stupio golman Liverpoola Adrian koji je nevjerojatnom pogreškom uništio snove navijačima Redsa da mogu doći do obrane naslova prvaka Europe.

Kad je Roberto Firmino u 94. minuti zabio za 2:0, Anfield je slavio, a onda samo tri minute kasnije totalni šok na kultnom stadionu. Adrian je ničim izazvan čistu loptu dodao Jouau Felixu, a mladi Portugalac je proigrao Llorentea koji je zabio za 2:1. Bio je to rezultat koji je vodio Atletico dalje.

Zbog zakonskih restrikcija i TV prava, portali ne smiju objavljivati videomaterijale, ali snimku greške Adriana možete pogledati OVDJE.

Liverpool je u tom trenutku bio šokiran, a isti igrač je zabio za 2:2 u 105. minuti nakon sjajne kontre protiv nepostavljene obrane Liverpoola.

Za konačni pad Redsa i 3:2 zabio je Alvaro Morata u 121. minuti.

Zbog ozljede Alissona Klopp je bio u velikim problemima, međutim ni najpesimističniji navijači Redsa nisu mogli ni sanjati da će Adrian napraviti ovo što je napravio. Do tog trenutka Atletico nije postojao na terenu, a nakon gola Llorentea sve je otišlo na mlin momčadi Diega Simeonea.

''Nema pojma što je Adrian želio napraviti. Igrač vrhunske klase ne radi takve stvari u situaciji u kojoj je on bio. Bila je to strašna pogreška golmana'', rekao je bivši škotski reprezentativac i nekadašnji igrač Chelseaja Pat Nevin.

Adrian je ekspresno postao hit na društvenim mrežama.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.