Llorisu (36) nude najveću plaću u karijeri. Razmišlja o odlasku iz Tottenhama

Foto: EPA

GOLMAN Tottenhama Hugo Lloris (36) dobio je ponudu od kluba iz Saudijske Arabije, objavio je The Times, a potvrdio Le Parisien. Lloris ima ugovor do ljeta 2024. godine, prema kojem mjesečno zarađuje otprilike 450 tisuća eura. Neimenovani saudijski klub nudi mu triput veću plaću, odnosno gotovo 1.5 milijuna eura mjesečno, što bi sigurno bilo najviše što je imao u karijeri.

Lloris će se sastati s predsjednikom Tottenhama Danielom Levyjem kako bi saznao kakvi su kratkoročni planovi kluba. Iako mu je obitelj naviknuta na život u Londonu, nije prekrižena opcija odlaska u Saudijsku Arabiju. Povratak u Francusku navodno nije opcija.

Svjetski prvak s Francuskom

Lloris se nakon Svjetskog prvenstva u Kataru oprostio od francuske reprezentacije, za koju je upisao 145 nastupa. Osvojio je Svjetsko prvenstvo 2018. pobjedom protiv Hrvatske, dok je u Kataru bio drugi nakon poraza od Argentine poslije jedanaesteraca.

Karijeru je započeo u Nici, iz koje je 2008. otišao u Lyon, s kojim je osvojio francuski kup i superkup. Tottenham ga je doveo 2012. godine za 12.6 milijuna eura i od tada je branio u 447 utakmica za engleski klub te postao njegov kapetan.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.