Lovre Kalinić: Subašić je jedinica i zaslužio je to

Foto: Hina

VRATAR Hajduka Lovre Kalinić dio je priprema reprezentacije Hrvatske za Europsko prvenstvu. Uz njega tu su i Danijel Subašić te Ivan Vargić, dok će mladi Dominik Livaković uskočiti na popis u slučaju potrebe.
 
Kalinić je pojasnio svoju ulogu u momčadi Ante Čačića.
 
"Drago mi je da sam ovdje i da sam dio reprezentacije. To je, jednostavno, čast. Subašić je broj jedan, a na meni je da budem spreman u slučaju bilo kakve ozljede. Treniram, radim, ali ne želim se nametati ispred Subašića, jer je on dugo čekao svoju šansu u reprezentaciji i sve je zaslužio. Moram biti maksimalan, što bolji u svakoj utakmici", rekao je Kalinić.

"Pozitivna je atmosfera u cijeloj momčadi"
 
Hrvatska reprezentacija priprema se u Sveti Martin na Muri, gdje su nogometaše dočekali pljesak i ovacije.
 
"Pozitivna je atmosfera, ne samo među vratarima, nego u cijeloj momčadi. Stvarno je jako lijepo u Sv. Martinu na Muri, sve je na vrhunskoj razini", kazao je vratar Hajduka.
 
"Trenutačno ne razmišljam o odlasku iz Hajduka"
 
Kalinić je jedan od onih koji bi mogli napustiti splitsku momčad i otisnuti se u inozemstvo.
 
"Ne razmišljam trenutačno o tome. Posvećen sam pripremama za Europsko prvenstvo jer želimo otići tamo napraviti što bolji rezultat. Igrač sam Hajduka i mislim da nema nikakvih novih informacija. Kada ih bude, saznat će se", zaključio je 26-godišnji Splićanin.
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.