Transferi

Lovren se oglasio nakon transfera: Nedostajat ćete mi, uspomene vječno traju

Foto: EPA

DEJAN LOVREN ostavio je poruku za sve igrače, zaposlenike i navijače Liverpoola nakon što je napustio klub.

Hrvatski reprezentativac nakon šest godina boravka na Anfieldu prešao je u Zenit. Liverpoolu je ostavio dirljivu poruku na Instagramu.

"Bila je čast nositi grb Liverpoola"

"Igrati za ovaj čudesan klub je povlastica, uz koju dolazi i odgovornost. Nositi grb je bila čast. Posljednjih šest godina su bile divlja vožnja. Prošli smo sve i svašta, naš odnos se razvijao i bio je izvor intenzivnih osjećaja...", napisao je hrvatski reprezentativac na početku svoje oproštajne poruke u kojoj je naveo da su optimizam, želja, zajedništvo i pošten te naporan rad doveli do nezaboravnih trenutaka i uspona na vrh europskog nogometa.

U nastavku poruke dotakao se prvog susreta s prostorijama kluba u Melwoodu i podsjetio da iza njega ostaju povijesni rezultati.

"Prije nego što sam prošao kroz vrata Melwooda obećao sam su da ću dati sve od sebe kako bih jednoga dana mogao pogledati unatrag i biti zadovoljan time što sam dao sve klubu koji mi je otvorio svoja vrata. Danas je na meni red da kažem zbogom Liverpool FC-u. Iako više nisam član momčadi, na ovo ne gledam kao na kraj naše veze. Zajedno smo ispisali povijest i naše su uspomene vječne", nastavio je Lovren zahvaljujući se svima u klubu, navijačima i stanovnicima Liverpoola.

"Nedostajat ćete mi"

Lovren je ove sezone odigrao samo 10 ligaških utakmica za Liverpool, a tijekom četiri provedene godine na Anfieldu za klub je odigrao 185 utakmica i postigao osam golova.

Suigračima je poručio da su mu bili "nevjerojatna konkurencija na treninzima i čudesna potpora izvan terena". Treneru Juergenu Kloppu zahvalio je na "vodstvu i inspiraciji" te što je u njega i momčad "ugradio nesalomljivo samopouzdanje." Zahvalio je i navijačima, iako im je često bio 'meta'.

"Bilo je puno ljubavi i kritike i svakoga od vas poštujem - budite uvjereni da sam jedino želio samo pobjeđivati, a pobjeđivali jesmo! Nedostajat će mi duh ovog kluba, grada, ljudi. Vidjet ćemo se ponovno, moji prijatelji, želim vam sve najbolje", napisao je Lovren.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.