Rat u Ukrajini

Lucescu: Neću bježati iz Ukrajine, pa nisam kukavica!

Foto: EPA

SLAVNI rumunjski nogometni trener Mircea Lucescu zaintrigirao je sportsku javnost izjavom da neće napuštati Ukrajinu jer nije kukavica. Legendarni trener Šahtar Donjecka, na čijoj je klupi bio više od 500 utakmica, danas vodi Dinamo Kijev. U razgovoru za rumunjski portal Fanatik naveo je svoje razloge ostanka u Ukrajini.

"Neću otići iz Ukrajine, nisam kukavica. A tako bih i ostavio loš primjer za sve. Nisam otišao ni kad je počelo ono ludilo 2014. godine u Donjecku pa neću ni sad. Nadajmo se samo da iz ovoga neće izaći nešto veće i da će se ti moćni, ali glupi ljudi smiriti i opametiti", rekao je slavni rumunjski trener.

Putin krenuo u agresiju

Ruske snage ispalile su danas projektile na nekoliko gradova u Ukrajini i iskrcale snage na njezine južne obale, objavili su ukrajinski dužnosnici i mediji, nakon što je predsjednik Vladimir Putin odobrio, kako je nazvao, specijalnu vojnu operaciju na istoku.

Ubrzo nakon što se Putin obratio na ruskoj državnoj televiziji, u tišini prije zore u ukrajinskom glavnom gradu Kijevu mogle su se čuti eksplozije. Ruski predsjednik zaprijetio je svima koji se umiješaju u invaziju da će "to dovesti do posljedica koje nisu viđene u povijesti".

 

*Index koristi third party aplikacije za realizaciju anketa, kako bi smanjili mogućnost manipulacije anketom od strane korisnika, ali i potpuno odagnali mogućnost Indexovih manipulacija rezultatima. Svejedno, online ankete ne mogu se smatrati znanstveno utemeljenima, niti vjerodostojno predstavljaju većinu hrvatske populacije. Index, naime, relativno rijetko posjećuju potpuni idioti, koji pak u ukupnoj hrvatskoj populaciji imaju značajan udio.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.