Luka Vušković briljira u novom klubu. Pogledajte gol koji je postigao

Foto: Profimedia

NOGOMETAŠI Radomiaka pobijedili su Stal Mielec 2:1 u utakmici 23. kola poljskog prvenstva, a prvi gol na utakmici, ujedno i svoj prvi u dvobojima u najjačoj poljskoj ligi, postigao je Luka Vušković. Nekadašnji stoper Hajduka, sad Tottenhamov igrač na posudbi, bio je precizan udarcem glavom u 17. minuti nakon ubacivanja auta s lijeve strane.

► KLIKNI OVDJE I POGLEDAJ VUŠKOVIĆEV GOL

Radomiak je ovom pobjedom prekinuo niz od pet uzastopnih susreta bez slavlja. Talentirani hrvatski branič, kojeg je Tottenham prošle godine kupio od Hajduka u rekordnom transferu za splitski klub, vrijednom 11 milijuna eura, odigrao je svoju četvrtu prvenstvenu utakmicu za poljski klub.

Grafika: Sofascore

Ustabilio se u prvih 11

Debitirao je protiv Cracovije, kada je na terenu proveo 26 minuta u teškom porazu (6:0). Potom je odradio cijelu utakmicu s Pogonom, ali je njegova momčad ponovo uvjerljivo izgubila (4:0), a onda je imao i punu minutažu u remiju s Wartom (0:0). Ponovno je na terenu proveo 90 minuta.

Prema ocjeni Sofascorea (8.2), bio je najbolji pojedinac susreta. Uz gol se istaknuo s pet otklonjenih opasnosti, imao je 3/4 točno predane duge lopte i 33/35 dodavanja. Bio je vrlo siguran i u zračnim duelima (7/9).

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.