Lyon bez četvorice stopera protiv Bayerna?

IAKO su obojica ozlijedila mišiće lista noge, Bayernovi stoperi Daniel van Buyten i Martin Demichelis putovat će sa suigračima u ponedjeljak na uzvratnu utakmicu polufinala nogometne Lige prvaka kod Lyona.

Argentinac je igru pri Bayernovu subotnjem gostovanju kod Borussije u Mönchengladbachu (1:1) napustio još u poluvremenu, a Belgijac u 64. minuti.

"Nadam se da će barem jedan od njih dvojice biti spreman za uzvrat", rekao je trener Bayerna Louis van Gaal.

Problema uoči dvoboja na Gerlandu, u kojem će Bavarci u utorak braniti prednost 1:0 iz Münchena, ima i trener Francuza Claude Puel, i to također u središnjemu obrambenom dijelu. Posljednji trening, održan u subotu, propustila su dvojica udarnih stopera, Brazilac Cris i Jean-Alain Boumsong. Cris iz prve utakmice vuče natučeni kuk, a na početku subotnjeg treninga dobio je i udarac u koljeno. Puel je izjavio da je njegov nastup u utorak pod znakom pitanja.

Za stopersko mjesto Francuzima neće moći kandidirati suspendirani Jeremy Toulalan, dok pravo nastupa nema naš Dejan Lovren.

Toulalan je, kao i Franck Ribery, zaradio crveni karton tijekom prve utakmice na Allianz Areni. Za Bavarce također zbog suspenzije ne može nastupiti niti Danijel Pranjić.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.