Popularni Madden NFL 18 predviđa pobjednika Super Bowla, a dosad je pogodio 71 posto utakmica

screenshot: YouTube 

SIMULACIJA pokrenuta u, po mnogima najboljoj sportskoj simulaciji Madden NFL 18, predviđa kako će New England Patriotsi ovog vikenda obraniti titulu u Super Bowlu protiv Philadelphia Eaglesa. Nisu to dobre vijesti za Eaglese pošto igra ima vrlo visokih 71 % točnih predviđanja u proteklih 14 Super Bowla.
 
Službena simulacija američkog nogometa izdavača EA Sports i jedna je od najpopularnijih sportskih igara u Sjevernoj Americi, a posljednjih 14 godina je pobjednika Super Bowla točno predvidjela čak 10 puta. Previđanje za ovogodišnji Super Bowl LII je pobjeda Patriotsa 24:20. 
 
To se gotovo savršeno poklapa i s predviđanjima kladionica, koji Patriotsima daju prednost od 4 poena.
 
Madden NFL je 2015. kada su Patriotsi svladali Seattle Seahawkse predvidio i točan rezultat 28:24. Treba napomenuti kako je igra uvijek dosad birala New England Patriotse kada je to bilo moguće, što je i logično budući da je riječ o najjačoj momčadi u ligi.
 
Hoće li Tom Brady i New England Patriots zaista obraniti titulu protiv Philadelphia Eaglesa, saznat ćemo u noći s nedjelje na ponedjeljak (00:30, Sport Klub) kada počinje Super Bowl LII. Kako se meč odvio u Madden NFL-u 18, provjerite u najboljem trenucima u videu.
 

 
 Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz esport, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: Esport
 
Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.