Mađari žele Sulića u reprezentaciji

Foto: Getty Images/Guliver Image

KAKO prenose mađarski mediji, bivši hrvatski rukometni reprezentativac Renato Sulić (38) mogao bi zaigrati za mađarsku reprezentaciju.
 
Mađarska je nedavno neslavno završila svoj nastup na Europskom prvenstvu u Hrvatskoj. Izgubili su sve tri utakmice u skupini u Varaždinu od Češke, Danske i Španjolske.
 
Mađarski mediji pišu kako je njihova reprezentacija dotaknula dno i kako će se uskoro dogoditi velike promjene u sastavu reprezentacije uoči kvalifikacija za plasman na Svjetsko prvenstvo 2019. godine, a protivnik na tom putu im je opasna Slovenija.
 
Među novacima koji bi mogli zaigrati za Mađarsku spominje se i Renato Sulić, pivot hrvatske zlatne generacije koja je osvojila zlato na Svjetskom prvenstvu davne 2003. godine. 
 
Sulić je 2016. dobio mađarsko državljanstvo jer je čak devet godina igrao za Veszprem, a prošlog mjeseca potpisao je ugovor s poljskom Wislom. Od hrvatske rukometne reprezentacije oprostio se 2008. godine nakon Olimpijskih igara u Pekingu. 
 
Mađari se nadaju da će hrvatski rukometaš prihvatiti izazov i zaigrati za njihovu reprezentaciju, ali Sulić još nije dobio takav poziv. A ako ga dobije, upitno je hoće li ga prihvatiti.


 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.