SP U RUKOMETU

Mađari ostvarili četvrtu pobjedu na SP. Fenomenalni Mikler odlučio susret s Brazilom

Foto: EPA

MAĐARSKI rukometaši su u prvom kolu druge faze natjecanja na Svjetskom prvenstvu u Egiptu bili bolji od Brazila rezultatom 29:23.

Bila je to četvrta pobjeda Mađarske u isto toliko utakmica nakon što su u prvom krugu bili bolji od Zelenortskih otoka, Urugvaja i Njemačke. U dvoboju protiv Brazila sve je odlučeno krajem prvog i početkom drugog dijela.

Mađari su sve riješili s dvije serije 4:0

Mađarska je na kraju prvog dijela napravila seriju 4:0 i povela rezultatom 16:11, a početkom drugog dijela je s još dva vezana pogotka otišla na plus sedam i to je bio kraj. Brazilci su u jednom trenutku stigli na tri gola zaostatka (20:17), ali Mađari opet odgovaraju serijom 4:0.

Roland Mikler je kod Mađara imao 15 obrana, dok je Bence Banhidi postigao pet pogodaka. Kod Brazila je osam golova zabio igrač Barcelone Haniel Langaro.

Brazil je ispao iz kombinacija za četvrtfinale

Mađarska je vodeća u skupini sa šest bodova, dok je Brazil više-manje otpao iz konkurencije za četvrtfinale s jednim osvojenim bodom. U sljedećem kolu Mađarska igra s Poljskom, a Brazil s Njemačkom.

Večeras je u spomenutoj skupini od 20:30 na rasporedu derbi između Njemačke i Španjolske.

Želite li momentalno primiti rezultate utakmica Hrvatske, sve vijesti i reakcije sa Svjetskog rukometnog prvenstva instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: rukomet

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.