Magic Johnson: Jokiću, ne cijenim što si udario vlasnika Phoenixa

Foto: EPA

SRPSKI košarkaš Nikola Jokić odigrao je fantastičnu utakmicu za Denver Nuggetse u porazu kod Phoenix Sunsa 129:124 u četvrtoj utakmici polufinala Zapadne konferencije. Sunsi su time izjednačili seriju na 2:2. Jokić je bio fantastičan u napadu. Ubacio je 53 poena i time postavio osobni rekord. Imao je i 11 asistencija, a statističari su provjerili i potvrdili da je postao prvi centar u povijesti NBA lige s partijom od 50+ poena i 10+ asistencija u utakmicama doigravanja.

Utakmicu je obilježio i manji incident tijekom druge četvrtine. Vlasnik Phoenix Sunsa Mat Ishbia nije htio dati loptu Jokiću nakon što je ona izašla iz igre pa ga je srpski centar odgurnuo laktom. Malo je vlasnik Phoenixa prenaglasio taj kontakt, no dovoljno da Jokić dobije tehničku. Tu je situaciju komentirao Magic Johnson, jedan od najboljih NBA igrača u povijesti.

"Jokiću, uživao sam u tvom nastupu, ali ne cijenim baš što si udario mog kolegu i vlasnika Sunsa Mata Ishbiju", napisao je Magic na Twitteru. Ishbia i Johnson pohađali su sveučilište Michigan State, doduše u različito vrijeme, pa zato Magic vlasnika Sunsa naziva kolegom.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.