Maglajlija: Moji igrači će pokazati da mogu igrati protiv najboljih

RUKOMETNI klub Zagreb CO gostuje u Španjolskoj gdje će pokušati iznenaditi Ciudad Real, prošlogodišnju najbolju momčad Europe.

U španjolskom klubu veliki trag ostavio je Mirza Džomba kojemu navijači Ciudad Reala spremaju doček. Mediji u Madridu raspisali su se o rukometnom spektaklu u kojem glavne uloge imaju dva čarobnjaka Džomba i Balić. Trener Zagreba Senjanin Maglajlija i sam je nekada branio boje Ciudad Reala. U klubu je proveo samo jednu sezonu 1995.-1996. koju je završio na 12. mjestu ASOBAL lige. U Španjolskoj je još nosio i dres Cuence, Barcelone i Bidasoe.

"Sezona u tom klubu bila je teška jer sam baš operirao leđa nakon teške ozljede. Kad sam se oporavio trudio sam se dati 200 posto na terenu. Svi su se u klubu dobro odnosili prema meni, a trener Rafa Lopez Leon jako mi je puno pomogao kod oporavka."

"Spremni smo za Ciudad Real. Nedostaju nam samo ozlijeđeni Vukić, Horvat koji je operiran, te Celjski i Gajić", rekao je Maglajlija uoči utakmice.

Španjolske medije posebno zanima Džomba, pa su Zagrebovog trenera odmah upitali je li spreman za nastup u 4. kolu.

"Da, ove sezone je fizički puno bolje i bez bolova u koljenu. Možda nije tako brz kao prije, ali igra odlično i jedva čeka Real, gdje je proveo tri najljepše godine života", kazao je Maglajlija i dodao kako se protiv Reala nijedan klub ne može nadati lakoj pobjedi, jer su ipak najbolji na svijetu.

"Nadam se da će moja momčad pokazati da mogu igrati i protiv najboljih. Dva najbolja igrača prošle sezone, Duvnjak i Vori nedostaju nam, ali uspjeli smo stvoriti jaku ekipu koja još nije dosegla svoj vrhunac. Svi mogu dati još više od sebe", rekao je trener.

Španjolskim novinarima odgovorio je i koji je Zagrebov cilj u Ligi prvaka ove sezone te kakve uspomene ima na vrijeme provedeno u Realu.

"Teoretski, treća smo najjača momčad skupine, ali ciljamo na drugo mjesto nakon što Real pobijedi u Hamburgu," zaključio je.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.