Majera pitali što se dogodilo kod Petkovićevog penala. Evo što je rekao

Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

HRVATSKA je izgubila od Španjolske (3:0) u prvom kolu skupine B Europskog prvenstva. Momčad izbornika Zlatka Dalića u srijedu čeka susret protiv Albanije, dok će grupnu fazu zaključiti protiv Italije u ponedjeljak, 24. lipnja. Hrvatski veznjak Lovro Majer, koji je protiv Španjolaca odradio cijelu utakmicu, bio je na današnjoj konferenciji za medije.

Nakon utakmice sa Španjolskom govorilo se o situaciji iz 80. minute, kada je Bruno Petković izborio, a zatim promašio kazneni udarac. Dalić je rekao da Petković nije trebao biti izvođač, a Majera su na konferenciji pitali što se dogodilo.

"Izbornik je rekao što je trebao reći. Bruno je uzeo penal, nažalost nije zabio i to se svakome može dogoditi. Nije ni prvi ni zadnji put, riješili smo tu situaciju i o njoj više ne moramo pričati", izjavio je Majer.

"Naježio sam se tijekom himne"

Na pitanje je li se što promijenilo nakon poraza, odgovorio je: "Ne bih rekao da se puno toga promijenilo. Naravno, svi smo nakon utakmice bili ljutiti, tužni i razočarani, ali svatko od nas se milijun puta našao u toj situaciji.

To je sad završena priča. I dalje ima smijeha i svega. Fokusirani smo na Albaniju, dobra je atmosfera, znamo što nam je činiti. Nema nikakvih kalkulacija, nama igra samo pobjeda."

Hrvatska je na Olimpijskom stadionu u Berlinu imala ogromnu podršku hrvatskih navijača. "Za mene je ostvarenje sna igrati ispred toliko naših ljudi. Naježio sam se tijekom himne. Igrati ovakve utakmice je san svakoga od nas i jedino što možemo reći i obećati jest da ćemo dati sve od sebe i da ćemo se boriti do kraja i nadam se da ćemo proći skupinu", rekao je Majer.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.