Maloča: Nisam mislio da ću ikad igrati protiv Hajduka

Screenshot: NK Gorica

GORICA i Hajduk susreću se u utakmici osmog kola SuperSport HNL-a u Velikoj Gorici. Utakmica je u nedjelju u 17 sati. U njoj će prvi put protiv Hajduka nastupiti Mario Maloča, nekadašnji kapetan splitskog kluba, a danas stoper Gorice. Najavio je utakmicu na konferenciji za medije.

"Ovo je prvi put da sam s druge strane, moram priznati da nisam mislio da ću ikada igrati protiv Hajduka, ali to je život i tako se poklopilo. Nisam krio da sam navijač Hajduka, ali u ovih 90 minuta emocije su sa strane i napravit ću sve da Gorica uzme bodove."

"Hajduk igra jako dobro"

"Mislim da smo jako dobro pripremljeni, znamo koje su njihove mane, a naravno znamo i da su Livaja i Odjidja najveće snage Hajduka. Mi se moramo koncentrirati i ako iskoristimo njihove minuse, kojih ima, mislim da možemo napraviti dobar rezultat.

Za mene je Hajduk uvijek najbolja ekipa u Hrvatskoj, a sada su ove sezone to rezultatski popratili. Igraju jako dobro, imaju atmosferu koja je uvijek tu bila, a sada ju je samo popratio rezultat", rekao je Maloča.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.