Maloča poslao poruku Torcidi nakon pobjede protiv Hajduka

Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL

GORICA je u Velikoj Gorici pobijedila Hajduk 2:1 u osmom kolu SuperSport HNL-a. Branič domaćina Mario Maloča (34) jedini je dobio pljesak Torcide iako na ovoj utakmici nije nastupao za splitski klub. No Maloča je nekadašnji kapetan Hajduka, za koji je upisao više od 200 nastupa između 2008. i 2015. godine. Nakon utakmice na Instagramu je objavio svoju fotografiju ispred navijača Hajduka te napisao: "Hvala, Torcida."

Podsjetimo, Hajduk je poveo pogotkom Zvonimira Šarlije iz prekida u 62. minuti. Splitska momčad vodila je sve do 87. minute, kada je izjednačenje Gorici donio Dino Štiglec. Ante Matej Jurić zabio je za preokret i pobjedu Velikogoričana u 92. minuti. Bio je to drugi uzastopni poraz Hajduka. Sastav trenera Ivana Leke početkom rujna izgubio je od Istre (0:1). Tada je također primio gol u sudačkoj nadoknadi.

Maloča se vratio u HNL nakon što je osam godina igrao u inozemstvu. Kao slobodan igrač napustio je Lechiju iz Gdanjska te potpisao dvogodišnji ugovor s Goricom. Ove sezone upisao je šest nastupa u hrvatskom prvenstvu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.