Mamić na Rujevici: Mladi hrvatski reprezentativac potpisao za Rijeku

Foto: NK Rijeka

RIJEKA je predstavila četvrto pojačanje za novu sezonu. Iz zaprešićkog Intera stigao je Petar Mamić, mladi hrvatski reprezentativac.

22-godišnji lijevi bek, koji je nakon juniorske karijere u Dinamu i Lokomotivi kratko igrao i za talijanski Frosinone, potpisao je s Rijekom četverogodišnji ugovor.

Prošle sezone Mamić je za Inter skupio 27 nastupa, dvije asistencije i jedan pogodak.

"Drago mi je što sam došao u Rijeku. Prvi dojam je jako dobar, sviđa mi se atmosfera oko kluba i grada, ima tu igrača s kojima sam prije igrao. Pun sam pozitivnih dojmova, puno dečki koji su došli iz Zagreba u Rijeku su napredovali i nadam se da ćemo nastaviti tradiciju i da ću obradovati navijače Rijeke svojim igrama", rekao je Mamić.
 
"Lijevi bek je moja pozicija. Tu je Leonard Zuta koji je odličan igrač i ima puno iskustva. Na meni je da radim i borim se, te dokažem treneru", dodao je.

"Rijeka ima dobru ekipu i izabrao sam je jer radi se o ozbiljnom klubu. Nadam se da ćemo napasti dvostruku krunu jer to je moja iskrena želja."
 
Petar Mamić je i student.

"Završio sam tri i dio četvrte godine na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu. Vidjet ćemo kako ću to sada realizirati dalje, i nadam se da ću studij uspješno privesti kraju. Dakle, cilj je izboriti mjesto u prvoj momčadi Rijeke i završiti fakultet", rekao je Mamić za klupsku stranicu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.