Mamić otkriva: Carlos odlazi u Kinu, a čekamo da Osijek spusti cijenu za Vidu

U SLJEDEĆIH desetak dana Jurčić će saznati s čim raspolaže, a s čim ne raspolaže u nastavku prvenstva.

Izvršni dopredsjednik Zdravko Mamić bio je neobično otvoren u razgovoru za Sportske novosti. Novinaru je otkrio da Modri poput mačke strpljivo čekaju kako bi Osijek spustio cijenu za svog dragulja Domagoja Vidu. Dinamovi čelnici već su u nekoliko navrata javno izrazili interes za Osijekovog stopera, ali samo ako je cijena "u normalnim financijskim gabaritima". Prevedeno, pregovara se o cijeni koja će zadovoljiti obje strane. Vida ionako nema gdje drugdje otići.

"Situacija je ovakva: i vodstvo NK Osijeka i Domagoj Vida znaju da smo zainteresirani. U normalnim financijskim gabaritima. Nama se ne žuri. Čekamo njihov mig, znak, signal. Kojeg još nema. Kad ga bude, reagirat ćemo istog trena", objašnjava Maminjo.

Carlos ide u Kinu

Carlos je, prema riječima "izvršnog" već spakirao kofere. Destinacija - daleka Kina.

"To još nije za objaviti, ali ako već pitate reći ću da Carlos ide. Gdje? U Kinu, u Shandong Luneng, klub našeg Branka Ivankovića!"

"Želim Markoviću i Srebriću još jedan mandat"

Kada su na red stigle malo škakljivije teme, Mamić je ipak pokazao svoje diplomatske manire. Upitan ima li istine o najavama da bi se mogao kandidirati za mjesto predsjednika HNS-a koje će se birati u prosincu, Dinamov čelnik odgovara:

"Zna se koliko sam lojalan i projektu Dinamo, i čelnicima Rusanove. Prema tome, niti sam razmišljao niti razmišljam o spomenutoj kombinaciji. A što će biti u budućnosti, vidjet ćemo. Nadam se da će Vlatko Marković smoći snage za još jedan mandat, ja ga iskreno podržavam. I njega i glavnog tajnika Zorislava Srebrića; bez Markovića i Mamića se može, no ne može se bez Srebrića."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.