Mance: Dinamo? Bio bi to ogroman izazov

Foto: Nel Pavletić/PIXSELL

IVANA MANCEA (40), sportskog direktora turskog Goztepea koji je prije istu funkciju obnašao u ciparskom Pafosu i Rijeci, u kojoj je vodio i skautsku službu, u medijima se spominje kao ozbiljnog kandidata za sportskog direktora Dinama. Aktualni prvak Hrvatske nema osobu koja obavlja tu funkciju te je intenzivno traži. Tako se u kombinaciji našao i bivši golman Varteksa, Rijeke i Istre, koji je komentirao interes Dinama.

"Nisam htio to komentirati, ali..."

"Nisam htio to komentirati, ali dobio sam puno poruka i upita o tome. Prije svega, imam čvrst ugovor s Goztepeom. Nedavno je postojala meni zanimljiva ponuda. Kada se taj klub obratio mom poslodavcu, on je to odbio. Nema nikakve šanse da ja mogu raskinuti ugovor s Goztepeom i otići. Ne volim se medijski eksponirati, ali s druge strane mi je drago da se moje ime provlači njima u ovom kontekstu.

To je vjerojatno dokaz da sam u ovih deset godina karijere van terena napravio neke dobre stvari. Trenutno nisam kandidat za neki drugi klub. Također, poznato je da sam intimno vezan za Rijeku i s te strane bi mi bilo teško raditi u nekom drugom hrvatskom klubu.

"Bio bi to ogroman izazov"

No s druge strane to bi mi bio ogroman izazov. Bez obzira bio to Dinamo, Osijek ili Varaždin, pa i Istra, gdje sam također branio. Drago mi je da se moje ime spominje, ali ja trenutno nisam kandidat za ijedan drugi klub. Goztepe je velik klub i izazov i da ga sada napustim, ne bih ispao ispravan čovjek" izjavio je Mance u podcastu Dribler.