Manchester City doveo i Sylvinha

PREMA pisanju engleskih medija, Manchester City je svojoj podužoj listi pojačanja u ljetnom prijelaznom roku dodao i brazilskog lijevog braniča Sylvinha (35).

Sylvinhu je ugovor s Barcelonom istekao u lipnju, nakon čega su mu u katalonskome nogometnom klubu odbili ponuditi produljenje. S Manchester Cityjem je dogovorio jednogodišnju suradnju čiji financijski detalji zasad nisu poznati.

"Sylvinho je iskusan igrač koji i dalje može igrati na vrhunskoj razini i koji je nastupao za brazilsku reprezentaciju kao i za neke od najuglednijih europskih momčadi. Kada se ukazala prilika da ga dovedemo u Manchester City kao slobodnog agenta, u njoj sam vidio sjajan posao za nas", rekao je menadžer Manchester Cityja Mark Hughes.

Sylvinho je karijeru započeo 1994. u Corinthiansu, nakon čega je igrao za Arsenal i Celtu, prije transfera u Barcelonu 2004. godine. U Manchester Cityju će vjerojatno biti alternativa Wayneu Bridgeu.

Iskusni brazilski branič je tako postao osmi igrač koji je u ljetnom prijelaznom roku pojačao redove Manchester Cityja. Pridružio se tako Stuartu Tayloru, Carlosu Tevezu, Emmanuelu Adebayoru, Roqueu Santa Cruzu, Kolu Toureu, Garethu Barryju i Joleonu Lescottu, a za koje su bogati arapski vlasnici Cityja iskrcali oko 135 milijuna eura.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.