Maradona prijeti tužbom zbog velike pogreške u FIFA-i 18

Foto: Getty Images/Guliver Image
 
LEGENDA Napolija i jedan od najboljih nogometaša svih vremena Diego Maradona bio je nemalo razočaran kada je doznao da se njegov lik u FIFA-i 18 nalazi na transparentnu na kojem piše "Volim Juventus", zbog čega je spreman i tužiti EA Sports, proizvođača i izdavača popularne nogometne igre. 
 
Kako bi priča bila bolja, transparent se u igri pojavljuje na utakmici između Napolija i Juventusa, samo na krivoj strani stadiona, na onoj gdje su Juventusovi navijači. Maradona je za talijanski Radio Kiss Kiss izjavio kako je već kontaktirao svoje odvjetnike te da ne može prihvatiti ovakvu pogrešku u toliko popularnoj igri. Sporni transparent je objavio i list Il Matino. 
 
Screenshot: FIFA 18
 
Transparentom nisu zadovoljni niti navijači Napolija koji Maradonu smatraju božanstvom. Ipak im je veliki Argentinac donio pet titula, uključujući dva naslova prvaka Italije, ali i Kup UEFA. Kako je do pogreške u igri došlo zasad nije poznato, ali vjerojatno će EA Sports promptno reagirati te ubrzo ispraviti nepravdu te vratiti Maradonin lik na pravi transparent. Da ne znamo bolje, rekli bismo da je ovo nova packa EA Sportsa, ali sigurno to ne bi napravili Maradoni.
 
Vijest o transparentu je izvučena u jeku utrke za naslov prvaka Italije između Napolija i Juventusa. Tri kola prije završetka prvenstva Juventus ima velika četiri boda prednosti pred drugoplasiranim Napolijem. U posljednja tri kola Juventus očekuju Bologna, Roma i Verona, dok će Napoli čudo tražiti u utakmicama protiv Torina, Sampdorije i Crotonea. 
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.