SMRT DIEGA MARADONE

Maradonina kći odvjetniku: Ako istina uvijek pobjeđuje, vas dvojica idete u zatvor

Foto: Instagram

DALMA Maradona i njena obitelj ne miruju ni tri mjeseca nakon što ih je otac napustio. Ovoga puta je najmlađa kći slavnog nogometaša odlučila izaći javnost.

Na to su je ponukale snimke razgovora Maradoninih liječnika koje je objavio argentinski Infobae i koje su naljutile cijelu obitelj legendarnog Argentinca.

"Da, kretenu, čini se da ima srčani udar i da debeli odlazi kvragu. Nemamo pojma što je dovraga učinio, na putu sam, dolazim", govori u jednom trenutku snimke Leopoldo Luque, Maradonin neurokirurg.

"Nadam se da će pravda biti zadovoljena kada je Luque u pitanju, ali nemojmo zaboraviti ni čovjeka koji ga je upoznao s mojim ocem i isplaćivao mu plaću, Matiasa Morala", napisala je Dalma na Instagramu. Moral je bio odvjetnik njenog oca.

Posvađali su se na Twitteru

Dalma se prisjetila poruke koju je Moral objavio samo nekoliko dana nakon Maradonine smrti na svim svojim društvenim mrežama. 

"Razumijem sve okolnosti istrage, ali znam što je sve Luque napravio da Diegu bude bolje. Kako se brinuo o njemu i kako ga je volio. Diego je volio njega, kao prijatelja. Ostavio je krv, znoj i suze kako bi pomogao Diegu" napisao je tada Moral, a Dalma mu je sada odgovorila:

"Hoćeš li se i dalje pretvarati? Ti i svi oni koji ga branite. Ako istina uvijek pobjeđuje, vas dvojica idete u zatvor", napisala je Dalma, a onda je stigao još jedan odgovor Morala:

"Nikad neću prestati, to je najmanje što mogu učiniti. Boli me kad vidim da ste se vi neki udružili s tužiteljima. NIKAD NEĆU PRESTATI", napisao je Moral velikim slovima. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.