TRANSFERI

Marca: Barcelona je Neymaru prepustila da sam rješava dolazak na Camp Nou

Foto: Getty Images / Guliver Image

BARCELONA je otputovala u SAD, gdje je ovog tjedna očekuju dvije utakmice protiv Napolija. Momčad je još daleko od konačnih kontura pa će na idućim transferima raditi s drugog kontinenta.

Nakon što se formalizira dolazak Juniora Firpa iz Betisa, Barcelona se okreće Neymaru, ali i trojici svojih igrača koji nemaju jasnu budućnost u klubu, a među njima je i Ivan Rakitić.

Što se tiče Neymara, piše Marca, on je zagrijaniji za povratak na Camp Nou nego Barcelona pa je klub u potpunosti prepustio Brazilcu da pregovara o odlasku, odnosno da pokuša smekšati Parižane da prihvate ono što je Barca voljna ponuditi kao odštetu.

Međutim, kako vodstva dvaju klubova nisu u dobrim odnosima, Marca piše da bi ga Parižani radije prodali bilo kome drugome te da ga čak i nude nekolicini klubova.

U Barceloni, stoga, nisu previše optimistični, ali ne isključuju mogućnost Neymarova povratka.

"Komplicirano je. Mi smo pasivni promatrači. Znamo da mu tamo nije dobro, ali to je problem koji on mora riješiti s PSG-om. Nema 'slučaja Neymar', a ako ga jednog dana bude, razgovarat ćemo. Danas nema ništa od toga", tvrdi Barcin dopredsjednik Jordi Cardoner.

Osim što čeka rasplet situacije s Neymarom, Barcelona pokušava riješiti sudbinu trojice svojih nogometaša koji su na izlaznim vratima - Philippea Coutinha, Ivana Rakitića i Rafinhe. Marca piše da je najizvjesniji odlazak Rafinhe, najkompliciraniji je transfer Coutinha jer za njega traži najmanje 100 milijuna eura, dok za Rakitića postoje ponude iz Engleske i Italije, ali još ništa nije odlučeno.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.