TRANSFERI

Marca: Barcelona nastavlja s Operacijom Exit

Foto: Getty Images

BARCELONA nastavlja s Operacijom Exit, piše Marca i navodi kako je riječ o tome da će još jedan nogometaš napustiti Camp Nou. Sada je riječ o Brazilcu Malcomu kojeg čeka transfer u Zenit. 

Podsjetimo, Malcom je prošlog ljeta trebao poletjeti za Rim, gdje ga je čekao ugovor s Romom. Rimljani su sve dogovorili s Bordeauxom, a onda se u posljednjem trenutku javila Barcelona, platila 40 milijuna eura i uspjela preoteti igrača klubu s Olimpica.

On se nije uspio nametnuti Ernestu Valverdeu, odigrao je samo 24 utakmice i postigao tek četiri pogotka pa nema argumenata za njegov ostanak na Camp Nouu. 

Kataloncima novac od njegov prodaje treba kako bi lakše financirali potencijalni dolazak Neymara. Sa Zenitom su se našli na svoti od oko 40 milijuna eura, što bi im svakako puno pomoglo oko dogovora s Parižanima. Dosad su Camp Nou napustili Jasper Cillesen, Andre Gomes, Paco Alcacer, Denis Suarez, Emerson, Marc Cardona, Marc Cucurella i Sergi Palencija na kojima je Barcelona zaradila 106 milijuna eura. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.