TRANSFERI

Marca: Hrvat zatvorio vrata Baleu u Kini. Odbačeni realovac ima još tri opcije

Foto: EPA-EFE

DOLAZAK hrvatskog napadača Ivana Santinija u kineski Jiangsu Suning i službeno je zatvorio vrata Garethu Baleu, piše Marca. Kvota stranaca u klubu sada je popunjena do kraja.

Prelazak Santinija danas je postao služben pa je Bale ostao bez transfera koji se očekivao posljednjih dana. Sada Velšanin, pišu Španjolci, ima tri opcije.

Prva je inzistiranje na Kini pa bi tu morao pronaći neki drugi kineski klub koji bi oslobodio mjesto i budžet za njega. Ako od toga ne bude ništa, onda mu preostaje povratak u Premiership.

Druga opcija je Tottenham koji bi vjerojatno bio zainteresiran za posao ali da Baleova plaća ne bude veća od trenutačnih 15 milijuna eura godišnje koliko prima u Madridu. Posljednja, najmanje izgledna opcija - Manchester United.

Navodno Bale želi u taj klub, no oni se moraju prvo osloboditi Paula Pogbe.

Podsjećamo, u petak je njegov menadžer Jonathan Barnett sklopio usmeni dogovor s Kinezima, ali prema Marci, Bale je tražio par dana da razmisli zbog njegove obitelji koja je protiv njegovog odlaska u Kinu, unatoč astronomskim plaćama.

Na kraju je cijeli posao propao pa je Baleova budućnost prilično neizvjesna. U Realu ga trener Zinedine Zidane ne želi, opcija ostanka u prvoj momčadi Blancosa odavno je otpala.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.